Duyuru Arşivi

İMT 401 Avrupa Araştırmaları ve Topluluk Hukuku Dersinde Saat ve Derslik Değişikliği Hk.

İMT 401 Avrupa Araştırmaları ve Topluluk Hukuku ders saati ve dersliği Çarşamba 12.00-13.45 ve Çarşamba 16.00-16.45 saatleri arasında Hukuk Fakültesi Amfi 2 olarak değişmiştir. İlgili değişikliği ders programından takip edebilirsiniz.

İMT Seçmeli Derslerin Kotaları Hk.

İngilizce Mütercim-Tercümanlık Anabilim Dalına açılan seçmeli derslerin kotaları ekle-sil haftası 06 Ekim Cuma günü saat 09:00'da arttırılacaktır.

İMT/FMT/AMT İki Dilli Programlarına başvuru süresi 6 Ekim Cuma günü saat 12.00'a kadar uzatılmıştır.

IMT 405 (Hukuk Çev), IMT 407 (AB Çev), IMT 401 (Topluluk Hukuku) dersleri için TEK DERS SINAVINA girecek öğrencilerin 26 Eylül 2017 (SALI) 13.30'da B12 103 dersliğinde Dr Hilal Erkazancı tarafından verilecek sınavda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Bölüm İçi Seçmeli Derslerin Kotalarının Arttırılması Hk.

İMT ve MTB kodlu bölüm içi seçmeli derslerin İMT'ye açılan şubelerinin kontenjanları 14 Ekim (Cuma) günü saat 09:30'da arttırılacaktır. Öğrencilerimizin bilgisine sunarız.

Ders Programlarında Değişiklik Hk.

MTB 311 Çevirmenler için Hukuk dersi İMT öğrencileri için 01 ve AMT öğrencileri için 06 şubeleriyle açılmıştır. Yeni açılan dersin zamanını ve yerini lütfen yenilenmiş ders programlarından takip ediniz.

İMT Birinci Sınıf Öğrencilerinin Şube Listeleri Hk.

2016-2017 öğretim yılı Güz döneminde İngilizce Mütercim-Tercümanlık Anabilim Dalı Lisans programına başlayan öğrencilerin şube ve danışman bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilir.

İMT Birinci Sınıf Öğrencilerinin Ders Kaydı Hk.

2016-2017 öğretim yılı Güz döneminde İngilizce Mütercim-Tercümanlık Anabilim Dalı Lisans programına başlayan öğrenciler ders kaydı hakkında bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilir.

İMT ve AMT Yan Dal Programına Kabul Edilen Öğrenciler Hk.

2016-2017 öğretim yılı Güz döneminde İngilizce Mütercim-Tercümanlık Anabilim Dalı Yan Dal programına kabul edilen öğrencilerin listesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Programa kabul edilen öğrencilerin ders kaydı için Arş. Gör. Sezen ERGİN ZENGİN (e-posta: sezenergin@gmail.com) ile irtibata geçmesi gerekmektedir.

2016-2017 öğretim yılı Güz döneminde Almanca Mütercim-Tercümanlık Anabilim Dalı Yan Dal programına kabul edilen öğrencilerin listesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Strazburg Programı Sınav Sonuçları

2015-2016 öğretim yılı Strazburg Programı sınav sonuçlarına erişmek için buraya tıklayınız.

Strazburg Programı Hk.

Strazburg Programı hakkında ayrıntılı bilgi içeren sunum dosyasına buraya tıklayarak erişebilirsiniz.

2013 Yılı AB Bakanlığı Genç Çevirmenler Yarışması Sonuçlandı

2013 Yılı Genç Çevirmenler Yarışmasında bu yıl İngilizce Mütercim-Tercümanlık Anabilim Dalı öğrencilerimizden Derman Susam ikincilik kazanmıştır. Derman aynı zamanda Strasburg Üniversitesi Çift Diploma programına da kayıtlıdır. İki diploma ile mezun olacak öğrencimizi bu başarısı nedeniyle kutlarız.

Hacettepe Üniversitesi Mütercim Tercümanlık Bölümü
06800 Beytepe Ankara