Mütercim ve Tercümanlık Bölümü
Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Mütercim ve Tercümanlık Bölümü ağ sayfasına hoş geldiniz!
Fransızca Mütercim ve Tercümanlık

Fransızca Mütercim ve Tercümanlık Lisans Eğitim Programıyla ilgili belgeleri aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

Fransızca Mütercim ve Tercümanlık İki Dilli Eğitim Programı(Yürürlükten kaldırılmıştır)

Fransızca Mütercim ve Tercümanlık İki Dilli Lisans Programıyla ilgili belgeleri aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.28.10.2020 Tarihli Senato Toplantısında Bölümümüz ÇAP programlarına eklenmesine karar verilen ek madde Edebiyat Fakültesi Mütercim ve Tercümanlık Bölümünde yürütülen İngilizce-Fransızca-Almanca Çift Anadal Programlarına 2017 yılı ve sonrasında kayıt yaptıran, ancak Çift Anadal Programı derslerini programa kabul edilmeden önce aldıkları için AKTS miktarlarında açık çıkan öğrencilerin bu AKTS açığını tamamlamaları için Çift Anadal Yönergelerinde değişiklik yapılması uygun görüldü.