Mütercim ve Tercümanlık Bölümü
Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Mütercim ve Tercümanlık Bölümü ağ sayfasına hoş geldiniz!
İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Doktora Programı

İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Doktora Programı

İngilizce Mütercim-Tercümanlık Doktora Eğitim Programına aşağıdaki bağlantıya tıklayarak erişebilirsiniz.

Önemli Not: Doktora öğrencilerinin ders dönemini tamamlayabilmeleri için bu pakette yer almayan Araştırma ve Yayın Etiği dersini alması ya da yüksek lisans döneminde aldıkları eşdeğer dersi saydırmaları gerekmektedir.